Dünya Ekonomik Forumu’nda ilk yer alacak firstlady Emine Erdoğan! Evet, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi, konuşma yapacak.

XRP'nin Geleceği Uzman Görüşleri ve Fiyat Tahminleri XRP'nin Geleceği Uzman Görüşleri ve Fiyat Tahminleri

Dünya Ekonomik Forumu’nda konuşma, Emine Erdoğan tarafından yapılacak!

6 Nisan Ürdün Ekonomik Forumu

Dünya Ekonomik forumu için 6 Nisan Ürdün buluşma belirlendi. Peki, bu toplantı nasıl olacak, konusu ne? Ekonomik forumda bir ilk yaşanacak. Konuşma yapacak olan Emine Erdoğan, ilk defa ekonomi forumunda konuşan kadın. Türkiye öncülüğünü yapan Sıfır Atık konusu, ekonomi forumunun gündemi… Erdoğan, Dünya Ekonomik Forumu’na Türkiye’de konuşan ilk kadın olduğundan, bu ekonomik forumun bir süre gündemde kalması bekleniyor.

İki yılda bir Ürdün’de ekonomi forumu düzenleniyor…

Bakıldığında, yapılan düzenlemeler ile her sene ekonomik forumunun Ürdün’de gündeme geldiğini söyleyebiliriz. Yapılan konuşmalar, konuşmacılar ve konular farklı da olsa, ekonominin gelişmesi ve dünya gündeminin gelişmesi için gereken yapılacaktır. Dünya Ekonomik Forumu Ortadoğu – Kuzey Afrika Bölgesel ekonomik forumu kapsamında ise Erdoğan yer alacak. Erdoğan davet edilmiş olduğundan, ekonomik forum gündeminin Türkiye üzerinden yorumlanması bekleniyor. Bu sayede Türkiye ekonomisinin dünya ülkeleri kapsamında da nerede olduğu sonucunun çıkması sağlanacak. Belirlenmiş olan konular üzerinden ekonomi gündemi belirlenecek.

Hangi Konular Konuşulacak?

Ekonomi forumunda hangi konuların konuşulacak olduğu merak ediliyor. Elbette Türkiye’nin şu an en önemli sorunu görülen ekonomi hakkında yapılan projeler ve geliştirilen stratejiler var. Tüm bunların konuşulması ile büyük ölçüde gelişmenin yaşanması sağlanacaktır. Sizin için sunulan bilgiler kapsamında, ekonomi forumunu değerlendirebileceksiniz.

  • Sanayi Diyaloglarının Geleceği
  • Bölgesel Ortaklar için Liderlik

Gibi konuların gündeme gelmesi bekleniyor. Ekonomik foruma katılımın yoğun olacağı bilgileri geldi. Kosova Başkanı RamushHaradinaj, Afganistan İcra Heyeti Başkanı Abdullah Abdullah, Cubuti Cumhurbaşkanı, Lüksemburg Başkanı XavierBettel ve Filistin başkanı da katılacak. Dünya ekonomik forumu katılımı nasıl olacak, kimler gelecek sorusunun yanıtı verildiğinden, şimdi gözler günler içinde yapılacak olan foruma çevrildi. Ekonomik forumunun gerçekleşmesi ile ülke gündeminin ekonomik üzerinden şekillenmesi bekleniyor. Bununla ilgili gerekli açıklamalar, foruma katılacak olan Erdoğan tarafından yapılacaktır. Bilgi verilecektir.

Kaynak: AA