Bursa'nın Keles İlçesine bağlı Gelemiç Mahallesi’nin altyapı ve asfaltlama çalışmaları Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirerek, bölgeye daha rahat ulaşımın sağlanması, mahallelilerin yüzünü güldürdü.

Bursa'nın dağ ilçelerinden olan Keles’e bağlı Gelemiç Mahallesi’nin çehresi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde değişti.

5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı 5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı

Büyükşehir Belediyesi merkeze bağlı 17 ilçesinin de sağlıklı bir altyapıya kavuşması için yatırımlarını sürdürüyor. Şehrin her köşesini hizmetleriyle donatan Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde, BUSKİ Genel Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ortak çalışması ile mahalledeki altyapıyı yenilerken, yol bakım ve asfalt çalışmaları da bölgeye değer kattı.

Yapılan çalışmalar bünyesinde, Gelemiç Mahallesi’nde BUSKİ tarafından 1920 m kanalizasyon ve 3210 m içme suyu hattı, fosseptik çalışması ile 500 metrekare parke döşemesi yapıldı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından da Gelemiç’teki 600 metre yolda asfalt kaplama imalatı yapılırken, 155 ton alt temel malzemesi, 755 ton plentmiks (PMT) malzemesi ve asfalt kaplama için de 978 ton malzeme kullanıldığı açıklandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, insanların huzuru odaklı hizmetlerin kentin tümüyle buluştuğunu, Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçede de çalışmaların sürdüğünü ve uzun yıllardır beklenen problemlerin hızla çözüme kavuştuğunu belirtti.

1-029.jpg2-033.jpg3-035.jpg4-024.jpg

Kaynak: Bültenler