Özlüce’de Hazırlıklar Tüm Hızıyla Sürüyor
Trendyol 1. Lig’in 12. haftasında deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, bu zorlu mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip, kritik karşılaşmanın antrenmanını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Mustafa Er yönetiminde sahaya inen futbolcuların antrenmandaki hırsı ve odaklanması dikkat çekti. Yeşil-beyazlılar, ligdeki bu önemli virajı kayıpsız geçmek ve sahadan istediği sonuçla ayrılmak için hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor.
Sahada Nefes Kesen Pas ve Pres Organizasyonu
Bursa temsilcisinde gerçekleştirilen çalışmanın ilk bölümünde futbolcular, ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Isınma bölümünün ardından antrenmanın temposu hızla yükseldi. Teknik heyetin yönetiminde gerçekleştirilen pas ve pres organizasyonlarında oyuncular adeta sahada basmadık yer bırakmadı.
Gerek savunma gerekse hücum organizasyonları üzerinde durulan antrenmanda, futbolcuların hırsı ve isteği dikkatlerden kaçmadı. Sahadaki yüksek enerji ve motivasyon, zorlu deplasman öncesinde takımın ne kadar odaklandığını gözler önüne serdi.
Dar Alan Oyunlarıyla Taktik Prova
Günün antrenmanı, oldukça çekişmeli ve kıran kırana geçen dar alan oyunlarıyla tamamlandı. Dar alanda yapılan yüksek tempolu mücadeleler, oyuncuların karar verme hızını ve kondisyonunu üst seviyeye çıkarmayı hedefledi.
Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki bu verimli çalışma ile gün tamamlanırken, Bursasporlu futbolcuların maça olan inancı sahaya yansıdı. Yeşil-beyazlı ekip, Ankara Keçiörengücü karşılaşmasının hazırlıklarına yarın gerçekleştireceği antrenmanla ara vermeden devam edecek.
Aktepe Stadı’nda Hakem Düdüğü Çalacak
Trendyol 1. Lig’in 12. haftasındaki bu heyecan dolu karşılaşma, pazar günü saat 19.00'da Ankara'daki Aktepe Stadı'nda oynanacak. Ankara Keçiörengücü ile Bursaspor arasındaki zorlu mücadelede hakem Emre Kargın düdük çalacak.
Mücadelede Kargın'ın yardımcılıklarını Furkan Ulu ile Enes Berk Güçlü üstlenecek. Saha kenarındaki kritik görevde, yani mücadelenin dördüncü hakemi koltuğunda ise Raşit Yorgancılar oturacak. Bütün gözler, pazar akşamı Aktepe Stadı'nda oynanacak bu kritik 90 dakikaya çevrilmiş durumda.

Next




