Bursa'da işlenen kadın cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Aynı evde bir kadın cesedi daha bulundu.

Olayın ortaya çıkışı şu şekilde olmuştu.Cinayet akşam saatlerinde Yıldırım ilçesindeki Zümrütevler Mahallesi'nde işlendi. Elde edilen bilgilere göre, dört katlı bir binanın en alt katındaki daireden çığlık sesleri geldi. Bunun üzerine komşular tarafından yapılan ihbar ile polis ekipleri olay yerine geldi. Ekipler söz konusu daireye girdiklerinde salonda elleri ve ayakları bağlı bir şekilde boğularak öldürülmüş kadın cesedi ile karşılaştı.

Ekiplerce yapılan inceleme sonucu cesedin 30 yaşındaki Suriye uyruklu Hayat Hattab'a ait olduğunu belirlendi. Olayın şüphelisi olarak da çevredekilerin iddialarına göre evin camından atlayarak kaçan genç kadının kocası Ali Hattab olduğu belirlendi.

Emniyet ekipleri tarafından evde yapılan araştırma sonucu bir cesetle daha karşılaşıldı. Bulunan bu cesedin Hayat Hattab'ın annesi Sabah Meşail olduğu belirlendi.

Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor Yıldırım’ın Vitrini Yenileniyor

Konuyla ilgisi olduğu öğrenilen K.J. isimli bir Suriye uyruklu şüpheli ve katil zanlısı kocanın yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Söz konusu cinayetlerin işlenme nedeni ise para meselesi.

suriyeli-cinayetinde-2.-ceset-soku.jpg

Kaynak: İHA