Nizamettin Ceylan, Hasan Hüseyin Kaplan, Reşat Kahrıman, Recep Hakan Ziya ve Lale Yıldız gibi isimlerden oluşan jüri "Ekmek, tarlada çiftçinin sofrada senin emeğin" sloganıyla düzenlenen etkinlikte dereceye girmeyi hak edenleri belirledi.

Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birinci olan Fatma Çiftçi'ye sürahi takımı, ikinci olan Nuray Bedir'e tencere takımı, üçüncü Hatice Yıldız'a çatal-kaşık takımı hediye edildi. Mansiyon kazanan Esra Aydı ile Necla Kaplan Yörüklü'ye masa örtüsü ve tava hediye edildi.

Düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri, Bursa Kent Konseyi Başkan vekili Şuayip Toprak ve Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık tarafından verildi. Tertip edilen yarışmaya vermiş olduğu desteklerden dolayı törenin gerçekleştiği tesisin kurucusu Recep Hakan Ziya'ya da protokol üyelerince "teşekkür plaketi" takdim edildi.

"İnovasyon Yüzyılı-Türkiye'de Sağlığın Geleceği" raporu açıklandı "İnovasyon Yüzyılı-Türkiye'de Sağlığın Geleceği" raporu açıklandı

Etkinlik sonrası düzenlenen törende bir konuşma yapan, Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Mihrimah Kocabıyık, ekmek israfına dikkat çekmek maksadıyla böyle bir proje başlattıklarını belirterek, ekmeğin ihtiyaç olduğu kadar alınması gerektiğini vurguladı. Kocabıyık, "Aksi takdirde evde biriken ihtiyaç fazlası ekmekler bir süre sonra çöpe gidiyor." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler