Bursaspor cephesinde beklenen oldu ve teknik direktör Samet Aybaba'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği Kulübün internet sitesinden duyuruldu.

Bursaspor'un internet sitesinden duyurulan haberde, Bursaspor'un dün akşam  Aytemiz Alanyaspor'la oynadığı ve  1-0 kaybettiği maç sonrasında teknik direktör Samet Aybaba tarafından  gelen talep üzerine, Aybaba ile  görüşme gerçekleştirildiği belirtildi.

Takımda değişimin gerekli olduğu hususunda  görüş birliğine varıldığı ve sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği vurgulanan açıklamada, "Kendisine Bursaspor'a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür ediyoruz. Yeni teknik ekibin oluşumu konusunda çalışmalarımız en kısa zamanda tamamlanacak ve kamuoyuyla paylaşılacaktır." denildi.

Uluşehir Bursa Camileri Spor Kulübü, Antalya'da 11 Madalya İle Parladı Uluşehir Bursa Camileri Spor Kulübü, Antalya'da 11 Madalya İle Parladı

Süper Lig'in 27. haftasında oynanan ve 1-0 kaybedilen akşam  Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası taraftar Aynbaba'yı istifaya davet etmişti. 

Haber: Osman KAYHAN