SOLOTÜRK nefes kesti

Türk Hava Kuvvetleri'nin ünlü akrobasi timi SOLOTÜRK, Bursa Uludağ Üniversitesi'nin 50. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında nefes kesen bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

Uludağ Üniversitesi'nin tören alanına gelen yüzlerce izleyici, SOLOTÜRK pilotunun F-16 jetiyle yaptığı akrobasi gösterisini büyük bir heyecanla izledi.

Gösteri boyunca izleyiciler, cep telefonlarıyla yaklaşık yarım saat süren uçuşu kaydetmeye çalışırken, pilotun yaptığı manevralar izleyenlerden büyük alkış aldı.

Bursa’da Otelcilikte Yangın Güvenliği Semineri Bursa’da Otelcilikte Yangın Güvenliği Semineri

SOLOTÜRK’ün şovunun ardından etkinlik, katılımcılar tarafından uzun süre konuşuldu ve hatıra olarak kaydedildi.

Bu etkileyici gösteri, Uludağ Üniversitesi’nin 50. yılına özel yapılan etkinliklerin en dikkat çeken anlarından biri oldu.

Editör: Ravza Aslan