Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yaz tatilinde  kırsal mahallelere yönelik düzenlenen oryantiring etkinliklerinin ilki Gökçe Mahallesi’nde gerçekleşti. Kırsal mahallerde yaşayan çocukları oryantiring sporu ile tanıştırmak, onlara spor yaptırmak ve yaşadıkları bölgeyi daha iyi tanımalarını sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliğe yaklaşık 30 çocuk katıldı.

ORYANTIRING (1)

Gökçe İlkokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte, çocuklar 5 farklı etapta kendilerine verilen haritaları takip ederek çeşitli noktalara yerleştirilen hedefleri bulmak için mücadele etti. Etkinlik öncesi Bursa Oryantiring İl Temsilcisi ve Eğitmen Fatih Turgut oryantiring sporu ile hedefler hakkında bilgilendirme yaptı.  

Nilüfer’de Tarım Arazisinde Çıkan Yangın Söndürüldü
Nilüfer’de Tarım Arazisinde Çıkan Yangın Söndürüldü
İçeriği Görüntüle

ORYANTIRING (4)
 Nilüfer Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelere yönelik düzenlenen oryantiring etkinlikleri önümüzdeki günlerde farklı bölgelerde devam edecek.

ORYANTIRING (7)

Muhabir: Yüksel Aslan