Coşkunöz Holding, çalışanları için Emekçi Kadınlar Günü’ne özel “toplumsal cinsiyet eşitliği” konulu seminer düzenledi.

Otomotiv sektöründen savunma-havacılığa kadar birçok alanda tecrübesiyle çalışmalara imza atan Coşkunöz Holding, çalışanları için Emekçi Kadınlar Günü'ne özel anlamlı bir seminer gerçekleştirdi. “Toplumsal cinsiyet eşitliği” konulu düzenlenen seminere Psikoterapist ve Birleşmiş Milletler Kadının Ekonomik Güçlenmesi Organizasyonu Global Şampiyonu Ebru Tuay da katılım gösterdi. 5 Mart 2019 tarihinde Podyum davet salonunda düzenlenen seminerde, 500 kişi hazır bulundu.

Anlamlı günde açılış konuşması yapan Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz Aktaş,; “Toplumsal cinsiyet eşitliği yolumuzda atmamız gereken çok adım var. Konuyla ilgili olarak kadınlarımıza önemli görevler düşüyor. Haklarımızın elde edilmesi için talepkar bir tutum sergilemek, görev almak ve gelişme yolunda istekle hareket etmek, hırsla çalışmak, fedakârlıklar göstermek zorundayız. Kurduğumuz hayaller doğrultusunda hırs ve azimle çalışarak başaramayacağımız bir konu yok. Söz konusu eşitliği de bu yolla oluşturacağız” dedi.

“İş yaşamında kadının öneminin farkındayız.”

Coşkunöz Holding’in, çalışanları için düzenlediği Emekçi Kadınlar Günü'ne özel seminerde konuşmayı devralan Holding CEO'su A. Erdem Acay ise; “Kadınlar, hayatımızın her alanında bize değer katmaktadır. Toplum içinde cinsiyet eşitliğinin sağlanmasını kendimize görev edinmiş bulunmaktayız. Bu uğurda Coşkunöz Holding olarak üzerimize düşen her şeyi yapmayı hedefliyoruz. Kadınlarımızın, toplumumuzun her köşesinde güçlerinin farkında olmasını istiyoruz. Türk sanayisine ve sektöre yön veren, öncü bir kuruluş olarak bu misyonu koruyup, gereken destekleri veriyoruz. Kadınlar Günü'nün tüm emekçi kadınlarımıza kutlu olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

“Kadın, çalıştığı her alanda vizyonu şekillendirir.”

Seminere katılan Psikoterapist ve Birleşmiş Milletler Kadının Ekonomik Güçlenmesi Organizasyonu Global Şampiyonu Ebru Tuay; “Kadın, çalıştığı her alanda vizyonu şekillendirir. Kimliğiyle toplumun eğitim, bilim ve sanat gibi kesimlerinde üretkenliğini ortaya koyarak, geleceğin önemli adımlarının atılmasında katkı sağlar. Günümüzde de kadınlarımızın toplumun her köşesinde aktifliği toplumsal bir gelişimdir. Kadınlar olarak iş ile yaşam dengesini sağlamak ve sürdürmek güç görünse de bunu başaracak güce sahibiz. Bu noktada bugün yaptığımız konuşmaların, hepimiz için yol gösterici olmasını ümit ediyorum.” Dedi.

5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı 5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı

Kaynak: İHA