İnegöl’de sincap ve kumruyu elleriyle besledi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir çay bahçesinde yaşanan renkli anlar, çevredeki vatandaşların ilgisini çekti. Çay bahçesine gelen bir sincap ile kumru, burada bulunan Sadık Karaman'ın dikkatini çekti.

Hayvanlara yaklaşan Karaman, yanında bulunan çekirdekleri elleriyle ikram etti. İnsanlara alışık oldukları görülen sincap ve kumru, Karaman'ın uzattığı çekirdekleri çekinmeden yemeye başladı.

Sincap ve kumru aynı anda çekirdek yedi

Doğal yaşamın sıcak bir anına sahne olan çay bahçesinde sincap ve kumrunun aynı kişiden yiyecek alması, ortaya renkli görüntüler çıkardı. Karaman'ın eline kadar yaklaşan hayvanlar, çevredeki vatandaşların da ilgisini topladı.

İnegöl'de Binicilik İçin Yeni Dönem Başlıyor
İnegöl'de Binicilik İçin Yeni Dönem Başlıyor
İçeriği Görüntüle

Bir yanda meraklı hareketleriyle sincap, diğer yanda sakin tavırlarıyla kumru, çay bahçesindeki sıradan bir günü sevimli bir buluşmaya dönüştürdü.

Vatandaşlardan hayvanlara duyarlı yaklaşım

Yaşanan anlar, insanların doğadaki canlılara karşı gösterdiği ilginin ve duyarlılığın güzel bir örneği oldu. Hayvanları ürkütmeden onlara yaklaşan vatandaşların ilgisi, çevrede hoş bir atmosfer oluşturdu.

İnegöl'deki çay bahçesinde yaşanan bu küçük buluşma, hem hayvan sevgisini gözler önüne serdi hem de çevrede bulunan vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.

Muhabir: Ravza Aslan