İnegöl'de faaliyet gösteren bir mobilya atölyesi, bir gün arayla aynı şahıs tarafından iki defa soyuldu. Yaşanan hırsızlık olayı an ve an güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre Mahmudiye Mahallesi 8. sokak'ta bulunan bir mobilya atölyesinde olay meydana geldi. Mobilya atölyesinin sahibi Cahit Yüce, iş yeri önündeki masanın ve mobilya malzemelerinin yerinde olmadığını fark etti. İş yerine ait güvenlik kamerasında kayıtları izleyen Yüce, yaşanan hırsızlık olayını polis ekiplerine haber verdi.

Pazar günü meydana gelen hırsızlık olayı sonrası Polis ekipleri de güvenlik kamerası kayıtlarından elde ettikleri bulgular neticesinde şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler? Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler?

Cahit Yüce, sabah saatlerinde yine bazı malzemelerin olmadığı fark etti. Bu durum üzerine tekrar kamera kayıtlarını inceleyen Yüce, aynı hırsızın akşam yeniden geldiği ve malzemeleri kamyonete yükleyerek götürdüğü görüntüleri izleyince şaşkınlık yaşadı.

Yaşanan hadise ile ilgili Cahit Yüce şunları söyledi, iş yerimizde güvenlik kamerası var ama yazı yazmadığımızdan dolayı şahıs kamera olmadığını sanıyor. Pazar günü vatandaşın biri sabah saat 10: 20'de bizim iş yerinin önünde geçerek bir kaç parça mal alıp götürüyor. Biz daha bu tür olaylar olduğunda kışı yakmak amacı götürüldüğünü düşünüp göz yumuyorduk. Aynı şahıs yine akşam saatlerinde gelip izinsiz bir şekilde malzemeleri götürdüğünü fark ettik. Bu işi ticarette dökmüş bizde güvenlik kamera görüntüleri polislere teslim ettik ve şahıstan şikayetçi olacağız. Başka kimsenin mallarını almaması için bizim yapacak bir şeyimiz yok artık" dedi.

Kaynak : İHA