Bursa'ya 2017 yılında atanan İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İçişleri Bakanlığı'nda daire başkanlığına atanarak Bursa'daki hizmet dönemi sona erdi. Bu çerçevede Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndaki il emniyet müdürlüğü binasında veda töreni düzenlendi. Burada tüm emniyet personeli ile vedalaşan Osman Ak'a Bursa İl Emniyet Müdür Vekili Cahit Şahin plaket ve bir tablo hediye edildi.

Makam odasında personelle kısa bir konuşma gerçekleştiren Ak, yaklaşık 20 ay boyunca birlikte çalıştıklarını vurgulayarak, "Güzel bir çalışma performans ortaya koyduk. Hep birlikte çok güzel işler yaptık. Gönül isterdi ki yapamadığımız, yapmayı hedeflediğimiz işlerin sonunu getirmekti. Bizim teşkilatımız her şeyin üstesinden gelecek güce ve kudrete sahiptir. Şehrimizin insanlarının polise gösterdiği teveccühü hissettim. Bunu birçok ilde göremezsiniz. Güzel iş birliği yaptık. İnanıyorum ki bu teşkilat daha da iyi noktalara getirecek. Bu teşkilatta şükürler olsun 60 yaşını doldurduktan sonra yeni bir görev bulunuldu. Artık devlet kademesinde ne tür görev verilecekse laikiyle yapacağız. Polislik mesleğine noktayı koyduk. İnşallah daha güzel yerlerde daha güzel koşullarda birlikte oluruz" ifadelerini kullandı.

Bursa'da uyuşturucu ile mücadele konusunda önemli bir mesafe aldıklarını söyleyen Ak, "Bursa'ya ilk geldiğimde muhtarlarla yaptığımız toplantıda uyuşturucu ile ilgili çok şikayetler almıştık. İkinci toplantıda uyuşturucuyla mücadelede büyük bir yol aldığımızı gördük" şeklinde konuştu.

Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi Kıbrıs’tan ayrıldı Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi Kıbrıs’tan ayrıldı

Osman Ak yaptığı konuşma sonrasında emniyet müdürlüğü binasında personel ile son kez vedalaşarak Bursa'dan ayrıldı.

Haber: Murat ASLAN