Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü! Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü!

Özel Haber / Osman KAYHAN

Bursaspor’da transferler, sözleşme bitişleri derken yaşanan şoklar bitmiyor. Bursaspor her güne yeni bir değişim ile uyanıyor.
İşte Bursaspor için detaylar…

Diafra Sakho Nerdeydi?

Bursaspor kadrosunda neler oluyor? Evet, daha önce Samet Aybaba tarafından yapılan açıklamada ilk 11 arasında Diafra Sakho vardı? Peki, dün yapılan çalışmalarda Diafra Sakho neredeydi? Kadroda olacağı söylenen oyuncu için hem taraftarlar hem de diğer yöneticiler oyuncunun nerede olduğu konusunda soruları sordu.

İkinci Şok!

Ayrıca ilk 11 de olacağı söylenen diğer bir oyuncu Abdullahi Shehu da dün yapılan Bursaspor çalışmalarında yoktu. Peki, neden? Her iki oyuncu da hem taraftarlar tarafından hem de yöneticiler tarafından seviliyor. Çalışmaya katılmamış olmaları soru işreti yarattı. Sonrasında ise yapılan açıklama ile yaşanan şok son buldu.

Takımda Sakatlıklar…

Ne yazık ki  oyuncularda yaşanan sakatlıklar takım çalışmalarına katılımın az olmasına neden oldu. Hem Diafro Sakho hem de Abdullahi Shehu sakatlanmış olduklarından, takımın çalışmalarına katılamadı. Yapılan açıklamaya göre Shehu adalesinde bir sertleşme meydana geldi. En kısa süre içine iyileşmesi ve sahalara geri dönmesi bekleniyor… Diafra Sakho ise belindeki ağrı sebebi ile çalışmaya katılmadı.

Alanyaspor Maçında da Barış Yardımcı Yok!

Yapılan açıklamalara göre Bursaspor Alanyaspor maçı için de kadro belli oldu. Ne yazık ki o maçta da Barış Yardımcı olmayacağı açıklaması geldi. Kadronun bu şekilde değişikliklere uğraması taraftarların da her defasında yeni bir sürpriz ile karşılamasına neden oluyor. Bursaspor için yeni günlerde ne gibi gelişmelerin yaşanacağı merak ediliyor.

Kulüp Doktor Gökhan Özdan Açıklaması;

Evet, yapılan açıklamaya göre sakat olan oyuncuların tedavileri devam ediyor. Bel ağrıları, adale ağrıları oyuncular için önemli problemlere yol açabilecek olduğundan, maçlara çıkmaktan ziyade çalışmalara katılmayarak sonrasında yapılan incelemelere göre maçlara katılıp katılmayacakları gönünde kararın verilmesi şeklinde. Bakıldığında oyuncuların kadroda sürekli değişiyor olması Bursaspor taraftarını her defasında yeni bir şoka uğratıyor. Taraftar artık oyuncuların sorun yaşamadan Bursaspor maçları ile gündeme gelmesini istiyor.
Oyuncuların en kısa sürede iyileşip, sahaya dönmesi bekleniyor…