Gazze'deki İsrail Saldırısında 107 Filistinli Öldü Gazze'deki İsrail Saldırısında 107 Filistinli Öldü

Bebekle ortadan kayboldu, Almanya'da gündem oldu

Bursa Mustafakemalpaşalı U.B.isimli genç, Almanya'da beraber yaşadığı Rebecca Sillaber isimli 24 yaşındaki kadın ve 11 aylık çocukları ile beraber tatil için Bursa’ya geldi. Genç kadın, U.B’nin ailesinin hareketlerinden şüphelenerek durumu Almanya'da bulunan annesine anlattı. Bir müddet sonra Nazar isimli bebeklerinin nüfus cüzdanının kaybolduğu ve yeni cüzdan çıkarması gerektiği kendisine söylenince, Rebecca iyice şüphelenerek Almanya'ya dönmek istedi.

Genç kadının Almanya’da bulunan annesi Gabi Sillaber'in iddiasına göre, tuvalete giden Rebecca’nın çıktığında çocuğu, çocuğunun babası U.B. ve ailesinin ortalıktan kaybolduğunu görünce, Türkçe bilmeyen, yanında telefonu ve pasaportu da bulunmayan Rebecca Sillaber emniyet birimlerine giderek, bebeğinin bulunmasını istedi.

Genç kadının annesi Gabi Sillaber sosyal medyada kızının durumuyla ilgili bilgi verip, yardım isteyince, Almanya ayağa kalktı.

Yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, Mustafakemalpaşa Emniyet Müdürlüğü konuyla alakalı Almanya Başkonsolosluğuyla irtibata geçti. Rebecca Sillaber ailesiyle görüştürüldü.

Kayıplara karışan bebek Nazar ve baba U.B.'nin emniyet birimlerince arandığı belirtildi.

Haber: Ömer KAYA