Yangında bir işçi feci şekilde can verdi

Bursa Yıldırım'a bağlı Şükraniye Mahallesinde yangın söndürme malzemeleri satan bir ofiste gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle çıkan yangınla ilgili elde edilen bilgiye göre,  bekar oldukları için çalıştıkları Fehim G. isimli şahsa ait ofiste kalan 35 yaşındaki Serhat Eğel ve 58 yaşındaki Tuncay Çeliktutan akşam alkol aldıktan sonra uyuya kalan işçilerden Tuncay Çeliktutan çıkan dumanı fark edince evden çıktı ve  polis ile itfaiye ekiplerine durumu bildirdi.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri bölgede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri de kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Serhat Eğel'in içeride kaldığını belirten Çeliktutan, gözyaşlarını tutamazken, Eğel'i kurtarmak için içeri giren ekipler Eğel'in yanarak can verdiğini belirledi. Yangında dumandan etkilenen Çeliktutan ayakta tedavi edildi. Emniyet ekiplerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Eğel'in cansız bedeni Bursa Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Yangının kesin çıkış nedeni ekipler tarafından araştırılıyor.

Yangın sonrası sorulan sorulara cevap veren Tuncay Çeliktutan, "Yangın söndürme malzemesi satan bir şirkette çalışıyoruz, bu ürünleri pazarlıyoruz. Kimsemiz olmadığı için ofiste yatıp kalkıyoruz. İş bittikten sonra Serhat ile oturduk, alkol içtik, daha sonra ben uyudum. Kısa süre sonra benim olduğum odaya duman girmeye başladı. Kapıyı açtığımda alevler benim odama da sıçrayınca can havli ile kendimi dışarıya attım. Ama serhat çıkamadı" ifadelerini kullandı.

Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler? Bursa'da 2 Eylül 2023 Cumartesi günü Elektrik kesintisi yaşanacak yerler?

Haber: Ömer KAYA