Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, akşam saatlerinde yangın çıktı. Yatak fabrikasında çıkan yangın, 20 itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Dün akşam saatlerinde, henüz belirlenemeyen sebeplerle Bursa’da bir yatak fabrikasında yangın çıktı. Bursa’nın Nilüfer ilçesi, Yaylacık Mahallesi’nde bulunan fabrikanın depo bölümünde başlayan yangın, büyük korku yaşattı.

Fabrikanın hammaddesinin sünger olması, yangının biranda yayılmasına ve büyümesine neden oldu. Kısa bir müddet içinde büyüyen alevler, tüm fabrikayı sararak korku yaşattı.

“Olayı gören bekçiler, yangını polis ekiplerine ve itfaiyeye bildirdi.”

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yatak fabrikasında başlayarak, kısa süre içinde büyüyen yangın çevredekilere büyük korku yaşattı. Yangının depo bölgesinde başladığı bilgisi verilirken, ham maddenin sünger olması, alevlerin biranda tüm fabrikayı teslim almasına neden oldu.

Yaşanan olay çevrede bulunan vatandaşlara büyük korku yaşattı. Olayı gören bekçiler ve vatandaşlar, polis ekipleri ve itfaiyeyi arayarak durumu bildirdi. İlgili ekipler, kısa süre içinde fabrikaya yönlendirildi.

“Yangına 20 tane itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın 1 saat içerisinde söndürüldü.”

Bursa’nın Nilüfer ilçesi, Yaylacık Mahallesi’nde yatak fabrikasında yangın ihbarını alan çok sayıda polis ekibi ve itfaiye, olay yerine yönlendirildi. Bir anda büyüyerek tüm fabrikayı saran yangına, toplam 20 itfaiye aracı müdahale etti.

20 itfaiye ekibinin dikkatli çalışmasıyla, alevler kontrol altına alındı ve yangın 1 saat içerisinde söndürüldü. Görevli ekipler, söndürme işleminin ardından 1 buçuk saat boyunca soğutma çalışmalarına devam etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaşanabilecek herhangi bir olaya karşı geniş önlem aldı. Fabrika çevresini güvenlik çemberi içine alan polis ekipleri, vatandaşların yaklaşmasına müsaade etmedi.

“Yangının çıkış nedeniyle ilgili gereken incelemeler devam ediyor.”

Yetkililer, Bursa’da yatak fabrikasının depo bölgesinde başlayan yangının çıkış nedeninin henüz belli olmadığını bildirdi. Akşam saatlerinde biranda başlayarak, kısa sürede alevlere teslim olan fabrika yangınında, can kaybı yaşanmaması yüreklere su serpti.

Çevredekilerin büyük korku yaşamasına sebep olan olayda, ilgili ekiplerin kısa sürede gelmesi ve ekiplerin gereken müdahaleleri yapması, oluşabilecek daha büyük faciaların önlenmesini sağladı.

Yetkililer, yangınla ilgili incelemelerin devam ettiğini bildirdi.

Başkan Mustafa Dündar, çarşı esnafına ziyaret Başkan Mustafa Dündar, çarşı esnafına ziyaret

Kaynak: Bültenler