Bursa Orhangazi'de Mahmudiye Çilek Festivali'nin 7'ncisi düzenlendi. Kaliteli çilek üretimi ile isminden söz ettiren Orhangazi'ye bağlı Mahmudiye Mahallesi'nde piknik alanı'nda düzenlenen çilek festivaline vatandaşların yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekilleri Zafer Işık, Atilla Ödünç, Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Bekir Aydın, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik, STK temsilcileri, siyasiler, bürokratlar katılım sağlarken. Festivalin bu yılki sürpriz konuğu ise Bursaspor'da şampiyonluk yaşatan efsane isim Ertuğrul Sağlam oldu.

Gerçekleştirilen festivalde renkli görüntüler yaşanırken,  23 üretici de en iyi çilek yarışmasına katıldı. Bir taraftan festival kapsamındaki etkinlikler sürerken, diğer taraftan çilek yarışmasına katılan üreticilerin ürettikleri çilekler jüri tarafından değerlendirildi. 

Bursa'da Ramazan Pidesi Fiyatı 20 Liraya Yükseldi Bursa'da Ramazan Pidesi Fiyatı 20 Liraya Yükseldi

Çilek festivalinin son bölümünde ise çocuklara özel çeşitli yarışmalar ve etkinlikler düzenlenirken öte yandan Büyükşehir Belediyesi müzik grubu tarafından da bir konser verildi.

Haber: Ömer KAYA