31 Mart seçimleri sonrası tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi nedeniyle Bursa Valisi Yakup Canbolat, Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Alinur Aktaş da Bursa’ya aynı heyecanla değer katmaya devam edeceklerini belirtti.

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Başkan Aktaş ile Vali Yakup Canbolat Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında bir araya geldi. Vali Canbolat Aktaş'a tebriklerini ileterek “Bursa’mıza ve ülkemize hayırlı olsun. İnşallah bu görev, Bursa’ya hayırlı hizmetlere vesile kılar” dedi.

Vali Canbolat'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Başkanı Alinur Aktaş, Vali Beyin nezaketinden dolayı teşekkür etti. Yerel seçimlerin güzel bir şekilde tamamlandığını vurgulayan Aktaş, “Bursa’da belediye başkanlarımız seçildi, ilçe meclisleri belirlendi. Halihazırda göreve devam eden bir başkan olarak, projelerimizi, hedeflerimizi, Bursa’ya dair heyecanımızı paylaşarak, gerekli kurum ve kuruluşlardan da destek ve güç alarak kentimizin geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bursa kentin tüm dinamikleriyle fikir alışverişinde olacaklarını belirten Aktaş, “Bursa’nın daha ulaşılabilir, daha yeşil, daha yaşanılabilir bir şehir olması ve ticari aktivitesinin artması adına elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyacağız. Yeni dönemde de aynı heyecan ve gayretle Bursa’mıza değer katmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Murat ASLAN