Erkin Koray hayatını kaybetti Erkin Koray hayatını kaybetti

Biyokimya Uzmanı Dr.Özlem Kaya, 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde, Türkiye'nin birçok ilinde görevli kadın hekimleri Bursa'da bir araya getirdi.

Türkiye’nin farklı illerinde görevli kadın hekimler, albüm hazırlığı için Bursa’da toplandı. Biyokimya Uzmanı Dr.Özlem Kaya, 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde, kadın hekimlerle bir araya geldi.

Türkiye'nin her köşesinden, farklı sağlık kuruluşlarında görevli olan 30 kadın Doktor, ''Hekimler söylüyor'' isimli müzik albümü projesi için, Bursa´da bir araya geldi. 35 eserin seslendirildiği projede, şarkıcı Emel Taşçıoğlu da stüdyoya girerek hekimlere destek verdi. Onlarla birlikte bir esere düet yapan sanatçı, projeden mutluluk duyduğunu açıkladı.

“CD satışından elde edilecek gelirler, vakıflara bağışlanacak.”
 

Dr. Özlem Kaya'nın önderliğinde yürütülen projeye gönüllü olan kadın hekimler, CD satışından elde edecekleri gelirin tamamını eğitim ve sağlık ile ilgili KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) gibi vakıflara bağışlayacak.

Ege Şafak-Orpheus Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği projede sanat yönetmeni koltuğunda 2017 yılında 'Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Ödülleri' töreninde müzik alanındaki büyük ödüle layık görülen Göksel Baktagir ve Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarından Selçuk Murat Kızılateş oturuyor.

“Şarkıcı Emel Taşçıoğlu’ndan projeye destek”

Albüm hazırlığı için, Türkiye’nin farklı illerindeki çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yapan kadın hekimler, “Hekimler Söylüyor” isimli proje çalışmaları için Bursa’da bir araya geldi. Biyokimya Uzmanı Dr.Özlem Kaya’nın önderliğini yürüttüğü albüm projesinde, pek çok değerli kadın doktor ve şarkıcı Emel Taşçıoğlu da 14 Mart Tıp Bayramı öncesinde çalışmalara başladı.

Albüm çalışmaları sırasında; Emel Taşçıoğlu, Nazire Savran ve Doç Dr. Özlem Doğuş Varlı hekimlere vokal koçluğu yaptı. Albümde, Türkiye'nin profesyonel müzisyenleri enstrümanları ile hekimlerimize eşlik etti. Hazırlanan kayıt ve mix-mastering işlemleri de konunun uzmanları tarafından gerçekleştirildi. 2 CD'den oluşacak olan 'Hekimler söylüyor' albümünün, Nisan ayı içinde dinleyicileri ile buluşması planlanıyor.

Albümlerin satışından elde edilecek olan gelirlerin tamamı, eğitim ve sağlık ile ilgili KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı) vakıflara bağışlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan hekimler, projede yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Kaynak: İHA