Bursa’nın Kentsel ilçesi, bayramda tatsız bir olaya şahitlik etti. İki kardeş, dargınlık yaşadıkları arkadaşlarıyla bayramlaşmama mevzu yüzünden bıçaklı kavgaya karıştı. Kavganın kısa sürede büyümesi, bir kişinin ölümü ve iki kişinin de yaralanmasıyla neticelendi.

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

“Bayramda yaşanan kavga, acı tabloya neden oldu.”

Bursa’nın Kentsel ilçesi Vanimehmet Mahallesi, Namık Kemal Caddesi, Kurban bayramında tatsız bir olaya şahitlik etti. Bayramın birinci gününün akşam saatlerinde, Burak K. Ve Murathan K. Kardeşler, yürüyüş esnasından, epeydir dargınlık yaşadıkları, Doğan S.’ye rastladı. Kardeşleri gören Doğan S. Karşılaşmada bıçağını çekip, “ Bana neden hiç selam vermiyorsunuz, bayramlaşmıyorsunuz” diyerek, saldırıda bulundu. Kavga, Burak ve Murathan kardeşlerin yaralanmasıyla alevlendi. Yaralı halde bulunan Murathan K., Bıçağı alarak Doğan S.’ye sapladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı şahısları alıp, ayrı ambulanslarla, farklı hastanelere kaldırdı.

“Taraflardan Doğan S., Tüm müdahalelere rağmen, yaşamını yitirdi.”

Dargınlıkların son bulduğu bayram günleri, bu sene Bursa’da yaşanan kavgayla, üzücü bir olaya sahne oldu. Uzun süredir aralarının açık olduğu arkadaşlar, bayramın birinci günü akşamı yolda karşılaşınca kavga etmeye başladı. Bayramlaşmama nedeniyle başlayan kavgada hiddetlenen Doğan K.; “Bayramımı neden kutlamadınız? Bana ne zamandır selam vermiyorsunuz.” Diyerek, bıçak çekti. Kavga sonucu 3 şahısta olay yerinde kanlar içinde kaldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları farklı ambulanslarla, ayrı hastanelere götürdü. Olayın başlamasına neden olan Doğan K., kaldırıldığı Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Ağır yaralı halde olan şahıs, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşatılamadı. Kavganın diğer tarafı olan kardeşler, ölüm tehlikesinden kurtularak, tedavileri yapıldı.

Hadisenin diğer tarafı olan Burak K. Ve Murathan K. Kardeşler, tedavilerinin tamamlanmasıyla birlikte, taburcu edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince gözaltına alınan kardeşlerin, çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmalarına karar verildi. Ölümle sonuçlanan kavganın görüntülerinin, sokaktaki güvenlik kameralarınca, saniye saniye kaydedildiği bilgisine ulaşıldı.