Yılport Samsunspor Başkanı’ndan sitem var! Başkan İsmail Uyanık, galibiyetle ilgili merak edilen sevinç fotoğrafına değindi.

Galatasaray, Ali Koç'un Açıklamalarına Yanıt Verdi Galatasaray, Ali Koç'un Açıklamalarına Yanıt Verdi

‘‘Bu sezon takip takımların 12 – 13 penaltı attığı yerde biz 2 penaltı kazandık. Dolayısıyla biz o maçı kazandığımız zaman alayına cevap vermiş gibi hissettik.’’

İsmail Uyanık’tan Açıklama

İsmail Uyanık, alınan galibiyetin ardından sevinç fotoğrafına değindiği bir açıklamada bulundu. Yılport Samsunspor Başkanı olarak ‘‘Bu sezon rakip takımların 12 – 13 penaltı attığı yerde biz 2 penaltı kazandık. Dolayısıyla biz o maçı kazandığımız zaman alayına cevap vermiş gibi hissettik.’’ Açıklamasını yaparak, takımın aslında zor bir koşul içinde galibiyeti aldığına dikkat çekmiştir.

TFF 2.Lig Beyaz Grupta şampiyonluk müjdesinin verilmesi ile Başkan Uyanık, rakiplerine de eleştirilerde bulundu. İsmail Uyanık, rakiplerine yönelik sitemlerini dikkat çekti. ‘‘Bizim ne bir kulisimiz var, ne bir belden aşağı oyunumuz var. Hiç kimseyle derdimiz yok. Hiçbir yerde başkalarını konuşmuyoruz. İnsanlar Sancaktepe’de maça giremiyorlar; Samsunspor nasıl girdi diye konuşma yapıyorlar. Bu kadar Samsunspor ile uğraşmaya gerek yok. Herkes kendi işini yapsın diye düşünüyorum. Bu da bizim ne kadar başarıyı hak ettiğimizi gösteriyor.’’ açıklamasını yaptı.

‘‘Süper Lige Döneceğiz’’

Açıklamasının devamında bu ligden bir an önce çıkmaları gerektiğini de ifade etti. Direkt olarak hedef olarak Süper Ligi gösterdi. ‘‘Bir an evvel bu liglerden çıkacağız. Samsunu ziyarete geldiği hale sivil toplum kuruluşlarının gecelerine katılıp, Samsunspor’u bir kez ziyaret etmeyen spor bakanlarının da Samsunspor kulübüne tekrar eskisi gibi önem vermesini, itibar göstermesini bileğimizin hakkı ile sağlayacağız.’’ Diyerek, spor bakanlarına da sitemini dile getirdi.

Son olarak;

‘‘Biz 10 kişi kalmışız, Bayrampaşa takımı halen üstümüze gelmiyor. Üstümüze gelmediği gibi sürekli yatmaya ve vakit çalmaya devam ediyor. Bu takım küme düşme adayı. Karşıdaki takım 10 kişi kalmış, neden vakit geçirir. Orada anlayamadığım başka bir şey vardı. Demek ki başka motivasyon kaynakları vardı. Bu sezon rakip takımların 12-13 penaltı attığı yerde biz 2 penaltı kazandık. Dolayısıyla biz o maçı kazandığımız zaman alayına cevap vermiş gibi hissettik. Bu haksızlıklara, bu yanlışlıklara, bu belden aşağı oyunlarına, bu fair-play dışındaki anlayışlarına, hepsine kapak olduğu için sevindik.’’ Şeklinde, Samsunspor Bayrampaşa maçı açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler