Bursa’nın o ilçesi sporun her alanında başarıya koşuyor
Bursa’nın Yenişehir ilçesinde spor heyecanı her geçen gün büyüyor. Yenişehir Belediyespor, futbol, voleybol ve altyapı kategorilerinde gösterdiği istikrarlı başarılarla hem ilçe sakinlerini tribünlere çekiyor hem de spora olan ilgiyi artırıyor. Maçlara yoğun katılım sağlayan Yenişehirliler, takımlarının arkasında güçlü bir destek oluşturuyor.
“Yenişehir Belediyespor bizim sevdamız”
Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Koray Aydın, amatör spor kulüplerinin zorluklarına rağmen büyük bir tutku ve kararlılıkla çalıştıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Amatör spor kulüpleri maddi-manevi emek ister, gönül ister. Bizim sevdamız Yenişehir Belediyespor’dur. Önceliğimiz gençlerimiz ve miniklerimiz. Onlara sporu sevdirmek için gece gündüz çalışıyoruz.”
Voleybolda hedef 1. Lig
Bu yıl kurulan 2. Lig erkek voleybol takımının hedefinin 1. Lig’e yükselmek olduğunu belirten Başkan Aydın, sözlerine şöyle devam etti:
“Takımımız şu an ligde 2. sırada, liderle aramızda sadece 1 puan var. Oyuncularımız büyük fedakârlıkla mücadele ediyor. Play-Off’lara kalacağımıza ve ardından 1. Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.”
Futbolda rota BAL Ligi
Süper Amatör Lig’de mücadele eden futbol takımı için hedefin BAL Ligi olduğunu söyleyen Aydın, bu sezon takımın zirve yarışında olduğunu vurguladı.
Aydın, “U-14 ve U-16 takımlarımız da liglerinde gösterdikleri başarılarla Türkiye Şampiyonası Play-Off maçlarına katılmaya hak kazandı. Her kategoride başarıya koşuyoruz çünkü biz büyük bir aileyiz.” diye konuştu.
“Yenişehir spor şehri olacak”
Başkan Koray Aydın, emeği geçen yöneticilerden antrenörlere, sporculardan ailelere kadar herkese teşekkür ederek Yenişehir’in sporla büyüyen, gelişen bir ilçe olacağını söyledi.







