Aylar beklenen seçim sabahına uyandık. Çok sayıda seçmen erkenden oyunu kullanmak üzere sandık başına gitti.
Peki, Sezon Aksu neden oyunu kullanamadı?

Sezen Aksu Oyunu Kullanamadı

Sabahın erken saatlerinde Türkiye yerel seçimleri için sandık başına geçti. Oy kullanmak üzere okula gidenler arasında Sezen Aksu da vardı. Peki, minik serçe neden oyunu kullanamadı? Aksu, İstanbul’un Beykoz ilçesinde oyunu kullanacaktı. Sedat Simavi Okulu’nda oyunu kullanmak üzere sabahın erken saatlerinde bulunan sanatçı, sandıkların açılmamış olması sebebi ile oyunu kullanamadı.

Muhteşem üçlü İzmir’de rüzgar gibi esti! Muhteşem üçlü İzmir’de rüzgar gibi esti!

Sandıklar açılmamıştı…

Sandıklar açık olmadığı için oyunu kullanamayan sanatçı, okulu terk etti ve sonrasında oyunu kullanacak olduğunu söyleyerek okuldan ayrıldı. Bu süreçte halktan Sezen Aksu’ya ilgi yoğundu. Fotoğraf çekinmek isteyenleri kırmayan Minik Serçe, onlarla fotoğraf çekindikten sonra okuldan ayrıldı. 
Oyumu sonra kullanacağım sözlerini yineleyerek, oyunu kullanacak olduğunu bildirdi.

Hangi Ünlüler Oyunu Kullandı?

İlk olarak gözler oyunu kullanan Nusret’e çevrildi. Ünlü hareketi ile zarfı sandığa atarken çekilen fotoğrafı çok konuşulacak. Sandık başına geçen ünlü, oyunu tıpkı yemek yaparken olduğu gibi sandığa attı.
Alp Kırşan ile oyunu oğlu ile kutladı. Oğlunu kucağına almış olan sunucu oyuncu oyunu kullanmak üzere gitmiş olduğu okuldan selfie attı. Böylece o da oyunu kullandığına dair bir fotoğraf paylaşmış oldu. Türkiye sandıkta! Çok sayıda ünlü ve seçmen, oyunu kullanmak için sandık başına gitti. Oyların tamamlanmasına saatler kala seçmenler sonucun ne olacağını sabırsızlıkla merak ediyor.

Hadise de sandıkta!

Oyunu kullanan ünlüler arasında Hadise de var. Genç sanatçı, oyunu kullanmak üzere gittiği okulda fotoğrafının çekilmesine müsaade etti. Çekilen fotoğraf sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı. Sandığa gidilmesi yönünde çağrı yapan ünlüler arasında Hadise de yer alıyor. Herkes vatandaşlık görevi olan oy için sandığa gitmeli.

Pelin Karahan ve eşi;

Oy kullananlar arasında Pelin Karahan ve eşi de var. Oyuncu Pelin Karahan oyunu vermek  için okula gitti. Ünlüler yerel seçim için akın akın okullara gitti ve oyunu kullandı. Seçim sonuçları merakla bekleniyor.

Kaynak: İHA