Bayram nedeniyle resmi internet sitelerinden tebrik mesajları yayınlayan kulüpler, mesajlarında taraftarlarıyla kucaklaşırken, anlam dolu ifadeler bildirdi. Birlik ve beraberliğin, barışın ve paylaşmanın altının özellikle çizildiği bayram mesajları şu şekilde yer alıyor.

Beşiktaş; “Bayramlar, millet olarak milli birlik ve beraberlik duygularının kuvvetlendiği günlerdir. Örf ve adetlerimizin devam ettirilerek, bayramları ailelerimiz, dostlarımız ve komşularımızla sevgi bağıyla geçirmek, gelecek günler adına temel oluşturmaktadır. Tüm sevdiklerinizle bir arada olacağınız, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram yaşamanızı diliyoruz. Paylaşımların arttığı, küslüklerin bittiği, barışın konuşulduğu günler yaşayalım.

 Taraftar, camia ve tüm halkımızı kucaklıyoruz.”

Fenerbahçe; “Bayramlar kardeşlik, barış duygularının öne çıktığı, özümüze kavuştuğumuz en özel zamanlardır. Sevgi, saygı gibi değerlerin hiç unutulmadığı, mutluluk dolu bir bayram diliyoruz. Geleneklerimizin yaşatılarak, büyüklerin ziyaret edildiği, küçüklerin sevindirildiği, ihtiyaç sahibinin ihtiyacının giderildiği, küslüklerin son bulduğu bir bayram temenni etmekteyiz.

Karacabey Belediyespor, Ankaraspor'u 4-1 Yenerek Galip Geldi Karacabey Belediyespor, Ankaraspor'u 4-1 Yenerek Galip Geldi

Camiamızın, taraftarlarımızın, tüm İslam âleminin ve ülkemizin Kurban Bayramı kutlu olsun.”

Galatasaray; “ Kurban bayramları, paylaşmanın öneminin anlaşıldığı, sevgi, saygı, hoşgörü duygularının en derin şekilde yaşatıldığı değerimizdir. Bu özel zamanın, tüm İslam âlemine, ülkemize ve camiamıza huzur getirmesini temenni ediyoruz. Ekmeğin, aşın paylaşıldığı, sofraların insanla zenginleştiğinin unutulmadığı, içimizdeki çocuğu yaşattığımız, merhamet duygusunu hatırladığımız ve tüm bunları hiç unutmayacağımız bir bayram geçirelim.

İyi bayramlar. Kurban Bayramı ülkemize hayırlara vesile olsun.”

Trabzonspor; “ Geçmiş bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da soframızda aşımızı, acımızı, mutluluğumuzu, sevgimizi, kardeşliğimizi paylaşacağız. Senenin en anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, tüm bu duyguları derinlemesine yaşayabilmemiz için, çok uygun bir fırsat. Bayramın, ülkemizi birbirine kenetlemesini, halkımızın tek yürek atmasını sağlamasını diliyorum.

Küslerin barıştığı, hasretlerin giderildiği, akrabalık bağlarının güçlendiği bu günlerin, tüm ülkemize, camiamıza, taraftarlarımıza ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını umuyorum. Barış, kardeşlik ve huzur içinde geçireceğimiz bir bayram olsun.”