Voleybol Erkekler Birinci Ligi’nde olan ve A Grubu’nda lider durumda olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımının sporcuları öğrencilerle Karacabey’de biraraya geldi. Karşılıklı soru-cevap şeklinde gerçekleşen buluşmada voleybol takımı sporcuları, katılım gösteren öğrencilerden spor yapma ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımını takip etmeleri için söz vermelerini istediler.

Toplumun geniş kesiminde sporu yaygınlaştırmak ve genç nesillerin sporu sevmesi için birçok projeye imza atan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Erkek Voleybol takımı, Karacabey Belediyespor Kulübü bünyesindeki voleybolcuları ile birlikte öğrencilerle biraraya geldi.

Etkinlik Karacabey Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Karacabey'de bulunan eğitim kurumlarından 500 öğrenci etkinliğe katılırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Murat Mestan, Voleybol Baş Antrenörü Bahadır Aksoy ve Karacabey Belediyespor Kulübü sporcuları da etkinliği takip edenler arasında yer aldılar.

Sorularıyla sporcuları terleten öğrencilere, kötü alışkanlıklardan uzak durmak, sosyalleşmek ve iletişim kurmayı güçlendirmek için sporun en önemli araç olduğunu vurgusu sporcular tarafından yapıldı.Düzenli bir şekilde spor yapan kişinin eğitim hayatında da bunun faydasını mutlaka göreceğini belirten sporcular, öğrencilerin en az bir spor dalıyla uğraşmaları noktasında tavsiyelerde bulundu.

Etkinlik sonrası öğrenciler, sporculara spor yapma ve takımlarını takip etme sözü verdi. Etkinlik katılımcıların hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Karacabey Belediyespor, Ankaraspor'u 4-1 Yenerek Galip Geldi Karacabey Belediyespor, Ankaraspor'u 4-1 Yenerek Galip Geldi

1-026.jpg2-030.jpg3-032.jpg

Kaynak: Bültenler