Yerel Seçimlere sayılı günler kaldı. Merakla beklenen seçimler için 9 Büyükşehirde Gezici Araştırma tarafından yapılan anketin sonuçları açıklandı.

Selçuk Türkoğlu, seçim çalışmalarını BURSARAY’a taşıdı Selçuk Türkoğlu, seçim çalışmalarını BURSARAY’a taşıdı

İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Hatay, Balıkesir, Manisa, Aydın ve Antalya illerini kapsayan Gezici Araştırma'nın anketinden sürpriz sonuçlar ortaya çıktı.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken Gezici Araştırma tarafından İstanbul, Ankara, Bursa, Adana, Hatay, Balıkesir, Manisa, Aydın ve Antalya illerinde yapılan son anketin sonuçları açıklandı.

Ankara Ve İstanbul'da Yapılan Ankette Ak Parti Adayları Önde

Açıklanan anket sonuçlarına göre ; İstanbul'da Binali Yıldırım kararsızların dağıtılmasıyla yüzde 52,1 oy alıyor. CHP'nin Adayı Ekrem İmamoğlu ise ankete göre 46,6 oy alıyor. Ankara için yapılan araştırmaya göre ise AK Parti adayı Mehmet Özhaseki, CHP'nin adayı Mansur Yavaş karşısında 5,5 puanla önde.

Bursa için çarpıcı sonuç

Gezici Araştırma'nın anketinde Bursa'da CHP'li Mustafa Bozbey, AK Parti'nin adayı Alinur Aktaş karşısında yüzde 46,5 oy alıyor. Alinur Aktaş'ın oy oranı ise yüzde 41,2 olarak ankette yansıdığı belirtiliyor. Yine anketin diğer sonuçlarına göre Adana, Balıkesir, Hatay, Antalya, Aydın ve Manisa'da AK Parti ve MHP 'nin aday gösterdiği isimler önde.

Ankete göre çıkan sonuçlar;

7-009.jpg

1-024.jpg2-028.jpg3-030.jpg4-020.jpg

5-014.jpg6-011.jpg8-003.jpg9-001.jpg