Ramazan Bayramı nedeniyle farklı iki derneğin bayramlaşma merasimine Başkan Aktaş'ın  yanısıra TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da katılım gösterdi. Gerçekleşen programlarda, keyifli dakikalar yaşanırken, bir yandan da bayram coşkusu da pekişti.

Bursa Kültürpark'ta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Aktaş, Ramazan'ın Bursa'da huzurlu bir atmosferde yaşandığını belirterek, farklı farklı coğrafyalarda iftarlar yapıldığını söyledi.

Alinur Aktaş, Bursalıların Ramazan Bayramı'nı tebrik etti ve Ramazan ayını tüm güzellikleriyle geride bıraktıklarını, iftar ve sahur sofraları, erzak dağıtımları yapıldığını belirterek, "Bayramlar, dostların kucaklaştığı, keyifli sohbetlerin yapıldığı en nadide günlerdendir. Ramazan Bayramı da birliğimizin, beraberliğimizin ve dayanışmanın pekişmesine, huzurun ve barışın artmasına vesile olsun" ifadelerini kullanırken,  Bursa için çalışmanın önemini vurguladı. Açıklamasında Başkan Aktaş, "Daha güzel günleri hep beraber yaşayacağız. Samimiyetle çalışalım, gayret edelim. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Sedat Yalçın'ın Projeleri Diğer Adaylara İlham oluyor! Sedat Yalçın'ın Projeleri Diğer Adaylara İlham oluyor!

Diğer taraftan programa katılan bir başka isim olan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da son yıllarda Türkiye'nin çok önemli mesafe aldığını, birlik ve beraberliğin önemini belirtti. Gerçekleşen programlar, bayram tebrikleriyle son buldu. 

Haber: Murat ASLAN