2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Sınav Tarihleri Açıklandı 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Sınav Tarihleri Açıklandı

Gürsu'da Orman haftası münasebetiyle gerçekleştirilen program kapsamında öğrenciler geri dönüşümle oluşturdukları kuş evlerini ağaçlara astı.

Orman Haftası olmasından dolayısıyla çocuklara tabiat sevgisi kazandırma amaçlı Gürsu Belediyesi ve Atatürk İlkokulu iş birliğiyle gerçekleştirilen program renkli görüntülere sahne oldu. Öğrenciler tarafından Şehit Hakan Topal Parkı'nda geri dönüşümle oluşturulan kuş evleri ağaçlara asıldı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Doğasever bir nesil yetişmesine katkı sağlamak maksadıyla çocuklarımızın el emeği kuş evlerini ağaçlara astık. Çocuklarımız, geri dönüşümle kendi el emekleriyle hazırladıkları kuş evleri bir hayvanın hayatını devam ettirmesini sağlayacak. Tertemiz çocuk zihinlerine nakşedilmiş bir hatıra olarak ömür boyu hatırlayacaklar. Hayvanların yaşama haklarını düşünen, hayvanları ve doğayı koruyan bir nesil, barış ve huzur dolu bir dünya oluşturacaktır" dedi.

Ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanıp sunulan gösteriler renkli görüntüler ortaya çıkardı.

1-032.jpg2-035.jpg3-037.jpg4-026.jpg

Kaynak: İHA