Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 19. hafta maçında karşı karşıya geldiği Aydın Büyükşehir Belediyespor’u set vermeden geçerek ligde 10. galibiyetini aldı.

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u evinde ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda file önünde üstünlüğünü ele geçiren Nilüfer Belediyespor ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette de rakibinin, oyuna ortak olmasına müsaade etmeyen Nilüferli voleybolcular, bu seti de 25-18 kazandı. Üçüncü seti de Nilüfer Belediyespor, 25-20 alarak, maçı da 3-0 kazandı. Ligde 10. galibiyetini alan Nilüfer’in sultanları puanını da 26.460’a çıkardı.

Nilüfer’in Sultanları 23 Şubat 2019 Cumartesi günü ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe'yi Cengiz Göllü Spor Salonu’nda ağırlayacak.

Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü! Nilüfer Belediye Futbol, Bandırma Etispor'u 2-0 Yenerek Liderliği Sürdürdü!

Pilot takım şampiyon

Nilüfer Belediyespor, yıldız ve genç takımında oynayan oyuncuların gelişimi için yer aldığı Büyük Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi’nde de 3 maçı da kazanarak namağlup olarak şampiyon oldu ve Kadınlar 2. Ligi’ne yükseldi. Kütahya Dumlupınar Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Nilüferli genç voleybolcular Kardemir Karabükspor ile Eskişehir DSİ Bent Spor’u 3-0, Bandırmaspor’u da 3-1 yenmeyi başardılar.

 

Kaynak: Bültenler