Yayınlanan fragmanlarıyla seyirciyi oldukça meraklandıran “Öldür Beni Sevgilim” filmi, vizyona girdi. Filmin başrollerinde, Murat Boz ve Seda Bakan yer alıyor.

Irmak Arıcı'dan 'dostluk' serzenişi! Irmak Arıcı'dan 'dostluk' serzenişi!

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği “Öldür Beni Sevgilim” filmi, dün akşam Ankara Anlatis AVM’de seyircisiyle buluştu. Oyuncu kadrosunda yer alan Murat Boz, Seda Bakan ve Açelya Topaloğlu’nun da katıldığı ilk gösterimde, sanatçılara büyük ilgi vardı. Sinema salonunu tıklım tıklım dolduran seyirciler, başrol oyuncularının içeriye girmesiyle birlikte, sevinç gözyaşları döktü.

Birbirlerini öldürme kararı veren bir çiftin eğlenceli hikâyesinin anlatıldığı “Öldür Beni Sevgilim” filmi öncesi, açıklamalarda bulunan başrol oyuncusu Murat Boz, film hakkında ipuçları verdi. Filmin ilk gösterimine katılan sanatçı, gösterimden önce basın mensuplarına demeçte bulundu. Murat Boz; “Ekip arkadaşlarımızın hepsiyle birlikte, oldukça güzel bir çalışmayı geride bıraktık. Çekimlerimizi İstanbul ve Fethiye’de gerçekleştirdik. Rahat geçen çekimler boyunca, güzel anılarda biriktirdik. Ekibimizin diğer üyelerinin şu an yanımızda olmamasından ötürü, biraz hüzünlüyüm. Filmimiz çok içimize sindi. Özellikle çiftler, bu filmden çok etkilenecek ve kendilerinden bir şeyler bulacaklar. Hepsini mutlaka filmi izlemeye davet ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

“Sinemayı çok seviyorum.”

Müzik kariyerinde oldukça emin adımlarla ilerleyen başarılı sanatçı Murat Boz, beyazperdede 5. Filmine imza attı. Film öncesi basın mensuplarına konuşan Boz, konuyla ilgili şunları aktardı; “Sinemayı çok seviyorum. Bu işi sevmesem yapmazdım. Sinema başından beri hayallerimde olan bir şeydi. Başladığım zaman çok mutluluk duydum ve gerisi geldi.”

“Öldür Beni Sevgilim” filminin başrol oyuncularından olan Seda Bakan’ın gösterimdeki neşesi ve heyecanı gözlerden kaçmadı. Genç ve başarılı oyuncu Bakan; “Çekimlerimiz çok eğlenceli geçti. Sonu gelmesin istedik. Tamamladığımızda ise, ilk defa Ankara seyircisiyle buluşturmaya karar verildi. Heyecanlıyız ve yaptığımız işten memnunuz. Filmin konusu; piyangodan para çıkan genç bir çifti anlatıyor. Farklı karakterde olan ve birbirlerini çok seven bir çift. Çiftimiz yanlış anlaşılma sonucu birbirlerine düşüyor ve olaylar gelişiyor. Kazanan aşk mı para mı olacak, birlikte görelim.” Dedi.

Filmin galasına katılan Açelya Topaloğlu da, oldukça heyecanlı olduğunu ve filmi ilk defa seyredeceğini açıkladı.

Kaynak: Bültenler