Mart ayını geride bıraktık. 2019 Mart ayı ünlüler için de son derece hareketli bir aydı. Peki, bu ayın en çok konuşulan ünlüleri kim oldu?

Mart ayı popüler ünlüleri…

Resmi Raporlara Göre En Çok Gündeme Olan Ünlüler

İlk olarak Mart ayı en çok konuşulan ünlüler dendiğinde; yazılı basın, görsel basın, internet medyası kriterleri üzerinden yapılan haberler göz önünde bulundurularak oluşan resmi raporlara göre popülerlik belirleniyor. Bu kapsamda yapılan incelemelerin göstermiş olduğu sonuçlara göre en çok konuşulan ünlüler şu şekilde…

İlk Sırada Demet Akbağ Yer Alıyor

Evet, Mart ayının en çok konuşulan ünlüsü Demet Akbağ! Ne yazık ki mart ayı gündemine üzücü bir olay ile düştü. Eşini kaybeden Demet Akalın, görsel basında 345 adet haber ile yer aldı. İnternet medyasında ise 6.164 adet haberi yapıldı. 185 yazılı basın haberi ile toplamda 6.964 haber yapılmış olan ünlü oyuncu, mart ayının en çok konuşulan ismi oldu.

2. Acun Ilıcalı

Mart ayının sonunda en çok konuşulan, mart ayında popüler olan ünlü dendiğinde ikinci sırada Acun Ilıcalı yer alıyor. Acun, 5.318 internet medyasında, 118 görsel basında ve 224 yazılı basında yer alarak toplamda 5.660 kere haber oldu. Bu haber sayısı ona en çok konuşulan ünlü sıralamasında ikinci olmayı getirdi.

3. Sıla Gencoğlu

Hastane yöneticiliğinden oyunculuğa Hastane yöneticiliğinden oyunculuğa

Ahmet Kural mevzusu ile gündeme gelen genç sanatçı, Mart ayının da konuşulan isimleri arasında. Bu ay davası görülen genç sanatçı, yeniden gündeme geldi ve toplamda 5.081 kere yazılı – görsel – internet medyasında yer aldı.

4. Beren Saat

Mart ayının sonlarına doğru dillerden düşmeyen bir isim olan Beren Saat’in ise ilk üçte yer alamamış olmaması şaşırtıcısı. Kenan Doğulu ile aralarının kötü olduğunun yanı sıra, ünlü çiftin boşanma tarihlerinin dahi verildiği basın haberleri yapıldı. Çift birlikte bir açıklama yapmadı; ancak Beren Saat’ten öyle bir şey olmadığına dair açıklama geldi. Bu haberler Mart ayı en çok konuşulan ünlü sıralaması kapsamında, 4.329 haber ile Beren Saat’i 4.yaptı.

Kaynak: Bültenler