Süper Lig'in 23. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan Kasımpaşa-Denizlispor maçını tribünden izleyen Bilgin, karşılaşmanın ikinci yarısında rahatsızlandı. Bilgin'e ilk müdahale tribünde bulunan kalp damar cerrahı Cüneyt Şelli tarafından yapıldı.

Doktorun bir müddet kalp masajı ve suni teneffüs uyguladığı Nursal Bilgin, sahaya giren ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu esnada maç, hakem Atilla Karaoğlan tarafından bir süre durduruldu.

Hastaneye kaldırılan Nursal Bilgin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa: Sevdiğimiz insanı kaybettik 

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, yaşamını yitiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin ile ilgili olarak, “Sevdiğimiz bir insanı kaybettik” dedi.

Bursaspor, Bucaspor 1928'e 2-0 Yenildi Bursaspor, Bucaspor 1928'e 2-0 Yenildi

Süper Lig’in 23. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşı karşıya geldiği Denizlispor’u 2-0 yendi. Maç sonrası Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa basın toplantısında açıklama yaptı. Çapa, maçta kalp krizi geçiren Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin’in ölüm haberini aldıkları için çok üzgün olduklarını belirterek, “Üzücü haberi karşılaşmadan sonra aldık. Bizim için çok buruk oldu. Sevdiğimiz insanı kaybettik. Geldiğimden beri 3 haftadır günün neredeyse 20 saatini birlikte geçirdiğimiz abimizdi. Şu anda maçla ilgili konuşmanın anlamı yok” ifadelerini kullandı.

Fuat Çapa, düzenlenen basın toplantısından sonra takım olarak Bilgin’in vefat ettiği hastaneye gideceklerini belirtti.