Bakan Soylu "Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır. Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah" 

Son dakika haberi! 

İstifa kararını sunan fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istifası kabul edilmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "yola devam" açıklaması yaptı.

Gece kulisleri karıştı: CHP’li başkandan istifa iddiası
Gece kulisleri karıştı: CHP’li başkandan istifa iddiası
İçeriği Görüntüle

Süleyman Soylu resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamasında şunları söyledi: 

"Sokağa çıkma yasağı ile ilgili, sorumluluğumuzun gereği aldığım karar üzerine Milletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın tutumu, beni mahcup etmiştir.

Devlet ve milletin emanetinde atılan adımlarda eksikliğimizin bu iki irade tarafından insani bir durum olarak kabul edilip onarma hakkı verilmesi, sorumluluğumuzu arttırmıştır.

Allah mahcup etmesin.
Milletimizin hizmetinde yola devam inşallah..."

Muhabir: Yüksel Aslan