Elini motorlu testereye kaptıran 61 yaşındaki adam yaralandı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde odun kesimi sırasında yaşanan iş kazasında 61 yaşındaki İbrahim Ç. yaralandı. Kırsal Süpürtü Mahallesi’nde bir evin bahçesinde meydana gelen olayda, odun kesmek için motorlu testere kullanan İbrahim Ç., bir anlık dikkatsizlik sonucu sol elini testereye kaptırdı.
Elinde derin yaralanmalar oluşan 61 yaşındaki adam, olayın ardından yakınları tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı, tedavisinin devamı amacıyla ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Odun keserken elini motorlu testereye kaptırdı
Olay, İnegöl’ün kırsal Süpürtü Mahallesi’nde bulunan bir evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İbrahim Ç. (61), bahçede odun kesmek amacıyla motorlu testereyi kullanmaya başladı.
Kesim sırasında yaşanan bir anlık dikkatsizlik sonucunda İbrahim Ç.’nin sol eli motorlu testereye kaptırıldı. Kazanın ardından elinde derin yaralanmalar meydana gelen adam için yakınları tarafından yardım istendi.
Yaşanan olayın ardından yaralı, yakınları tarafından özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Yaralı hastanede ilk müdahalesi yapıldı
İnegöl Devlet Hastanesi’ne ulaştırılan İbrahim Ç.’ye burada ilk müdahale gerçekleştirildi. Elindeki yaralanmalar nedeniyle tedavisinin devam etmesi için daha kapsamlı sağlık hizmeti alabileceği Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verildi.
Yaralı adam, hastanedeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.
Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı
Süptürtü Mahallesi’nde meydana gelen motorlu testere kazasının ardından jandarma ekipleri de çalışma başlattı. Ekiplerin olayla ilgili incelemesinin sürdüğü bildirildi.
İnegöl’de bir evin bahçesinde odun kesimi sırasında meydana gelen olayda 61 yaşındaki İbrahim Ç.’nin sol elinde derin yaralanmalar oluşurken, yaralı önce İnegöl Devlet Hastanesi’ne, ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.
Next




