Gürsu'da bulunan Adrenalin Park’ta gerçekleştirilen iftar programında, ilçe protokolü ve Gürsu Ayyıldız Mehteran Takımı bir araya gelirken, Gürsu Ayyıldız Mehteran Takımı’nın gerçekleştirdiği gösteri ile programda renkli dakikalar yaşandı.

Gürsu'ya bağlı Dışkaya Mahallesi’nde, ilçe protokolü ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftarda Ramazan’ın sıcaklığı en güzel şekilde yaşandı.

Yapılan etkinlik hakkında konuşan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Gürsu'nun her yerinde, ramazan ayının coşkusunu hemşerilerle birlikte yaşadıklarını, iftar programlarında, teravih namazlarında, sahurlarda, camilerimizde, kahvelerde bir araya geldiklerini ramazan ayının maneviyatını paylaştıklarını, Ramazan’ın huzurunun, bereketinin ve paylaşım ruhunun tüm gönüllerde yaşanmasını dilediğini ifade etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Gürsu Kent Meydanı’nda oluşturulan iftar çadırında, Ramazan’ın bereketi Gürsulular’ı buluşturuyor. Ramazan boyunca açık olacak çadırda, günlük bin 400 kişiye iftar yemeği verilmekte.

Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor! Bursa Basın: Bursa Haberleri ile Kentin Nabzını Tutuyor!

Haber: Murat ASLAN