Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun ile ilgili bir son dakika haberi geldi. Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kız ölü bulundu. Esra Hankulu'nun ağzından kan gelmiş halde cansız bedenine ulaşıldığı bildirilirken,  Ümitcan Uygun yeniden gözaltına alındı. Ümitcan Uygun'un, Esra Hankulu ile geceyi birlikte aynı evde geçirdiği kamera kayıtları tarafından tespit edildi. İşte Esra Hankulu'nun ölümü ve Ümitcan Uygun'un gözaltına alınması ile ilgili son dakika detayları...

ÜMİTCAN UYGUN İLE AYNI EVDE KALAN ESRA HANKULU ÖLÜ BULUNDU

Ankara'nın Mamak İlçesi'nde yaşayan Esra Hankulu(25) 18 yaşındaki Furkan G. ve 20 yaşındaki Dilan C.'yi arayarak, babasının mezarına gitmek istediğini söyledi. Olay günü Hankulu'nun tek başına yaşadığı eve giden arkadaşları ve sevgilisi Ümitcan Uygun akşam birlikte alkol aldı. Bir süre önce eşinden boşanan Esra Hankulu ile Ümitcan Uygun geceyi aynı odada geçirdi. Ertesi gün saat 15.00'da uyanan Furkan G. ve Dilan C. odasına girdikleri Esra Hankulu'yu hareketsiz halde buldu.

Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi Kıbrıs’tan ayrıldı Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi Kıbrıs’tan ayrıldı

ESRA HANKULU'NUN AĞZINDAN KAN GELMİŞ, ADLİ TIP İNCELEME YAPACAK

Hankulu'nun hareketsiz yattığını gören arkadaşları ağzından kan gelen kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri Hankulu'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardında otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Aleyna Çakır'ın ölümünde baş şüpheli olan