Bursa Gemlik’teki 3 nolu sahilde yaşanan olayla ilgili olarak elde edilen bilgiye göre, İlçe emniyet müdürlüğünde görevli olan Polis Memuru E.A. ile Tuğgeneral Orhan Öncül kışlasında görevli uzman çavuş M.A.'nın aralarındaki kavgaya aileleri de karıştı.

Polis memuru olan E.A.'nın kardeşi, eniştesi M.A. tarafından bıçakla yaralanınca, M.A. kaynanası tarafından bacaklarından aldığı bıçak darbeleriyle yaraladı.

Yaşanan hadise sonrası olaya karışan taraflar sağlık ekiplerince ve özel araçlarla Gemlik Devlet Hastanesine götürüldü. Yaralılara burada ilk müdahale yapıldıktan sonra, yaralılar ifade için ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma sürerken, bayan polis memurunun çalışma arkadaşları da hastaneye akın ettiler.

Kabinede kritik değişim: İçişleri ve Adalet’te yeni isimler
Kabinede kritik değişim: İçişleri ve Adalet’te yeni isimler
İçeriği Görüntüle

Haber: Ömer KAYA

Muhabir: Yüksel Aslan