5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı 5. Mudanya Kitap Fuarı açıldı

Bursa'ya bağlı Büyükorhan’da sahneye çıkan Rock A ve Gripin, hayranlarının büyük coşkusuyla karşılaştı. Hep bir ağızdan şarkıların söylendiği konser, sevilen sanatçılarla halkı buluşturdu. Her Kurban Bayramında düzenlemeye devam edilen konserler kapsamında, bu sene söz konusu iki grupla anlaşan Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED), güzel bir organizasyona önayak oldu.

“Çiçek ve plaket yerine ağaç dikimi”
 

 Bursa'ya bağlı Büyükorhan’da bulunan Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED), iş adamlarının sponsor desteğini de alarak, her sene Kurban Bayramında, ünlü bir sanatçıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyor. Bu kapsamda, geçen yıllarda olduğu gibi, Kurban Bayramının üçüncü gününde sevilen 2 grup, ilçede hayranlarıyla buluştu. Organizasyon kapsamında Büyükorhan’a gelen Gripin ve Rock A grup üyeleri, Bursalı hayranlarının coşku dolu ilgisiyle karşılaştı.

Gripin’in sahneye çıkmasıyla beraber, alkış yağmuru koparken, ünlü rockçıların şarkılarına dinleyicilerde eşlik etti. Bursalı gençler, anlamlı bir davranış göstererek, gruba çiçek ve plaket vermek yerine, adlarına fidan diktiklerini açıkladı. Grup üyeleri, bu şekilde bir hediyeyle onurlandırılmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

“Festival bitiminde, halk memnuniyetle evlerine dağıldı.”
 

Bursa'ya bağlı Büyükorhan’da sahne alan Rock A ve Gripin, Kurban Bayramının üçüncü gününde Bursa’nın misafiri oldu. Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED) tarafından, iş adamlarının sponsorluğuyla, her sene Kurban Bayramında düzenlenen festival, halkın büyük ilgisini gördü. Grup üyelerinin şarkıları, dinleyenlerce hep birlikte söylenirken, gecenin sonunda teşekkür konuşmaları gerçekleştirildi. Gripin grubu adına solistlerine, plaket ve çiçek hediye etmek yerine, adlarına ağaç dikmeyi tercih eden gençler, bu davranışlarıyla grup üyelerini duygulandırdı.

Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz; misafir sanatçılara ilçelerini temsil olarak 'Yatık' armağan etti. Organizasyonu düzenleyen Büyükorhan Gençlik Derneği (BÜGED)  Başkanı Emrah Seyrek ise yaptığı konuşmada; "BÜGED var olmamış olsaydı belki de kaybedilecek şey yoktu, fakat bu dernekle kazanılacak çok şey vardır. O halde kazanımlara odaklanmalıyız. Festival süresince desteklerini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.'' dedi.