Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Bursa Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ile TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi görev dağılımını gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nce TOBB Bursa Kadın Girişimciler ve TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu koordinatörlük görevinin Bursa Ticaret Borsası (BTB) tarafından yapılması adına verilen karar için, yetkili isimler bir araya geldi. Bursa Ticaret Borsası’nda (BTB) gerçekleştirilen söz konusu ilk toplantıda, İcra Komitesi üyeleri Başkan ve Başkan Yardımcılıkları seçimleri yapılarak, görev dağılımı işlemi tamamlandı.

Kripto Para Birimleri Fırsatlar ve Risklerin Dengesi Kripto Para Birimleri Fırsatlar ve Risklerin Dengesi

Gerçekleştirilen seçim sonuçlarına göre; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı`na Hanife Yeşil, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Bursa Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı görevine ise Abidin Şakir Özen getirildi.

“Bursa’da kadın ve genç girişimciliğin geliştirilmesini çok önemsiyoruz.”
 

BTB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Kent içerisinde özellikle kadın ve genç girişimciliğin aktif hale gelmesi konusunda, gereken çalışmaları düzenlemek için belirlenen il icra komitesi üyelerine başarı dileklerini iletti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Matlı; “Gerek kadınlarımızın gerekse gençlerimizin iş dünyasında ve sivil toplum içerisinde etkin şekilde rol almasını fazlasıyla önem veriyoruz. Günümüzde küresel arenada yarış, katma değerden, girişimcilik ve inovasyondan geçmektedir. Fakat bunlar kadın emeği olmadan gerçekleştirilemez. Dileğimiz, geçmişinde birçok başarıya imza atmış olan kentimizde, Kadın ve Genç Girişimciler İl İcra Komiteleri olarak, sizlerin de gereken adımları atmasıdır. Böylelikle daha iyi noktalara taşınabilir ve yepyeni projelerle başarılı işler gerçekleştirebiliriz. Her birinize yeni görevinizde başarılar temenni ediyorum.” Dedi.

“TOBB Bursa Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İl İcra Komitesi’de görev alacak yeni isimler belli oldu.”

Yapılan seçim sonuçlarına göre; Bursa Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcılığı görevlerine; Ece Gündoğdu, Nezaket Erbaş ve Birce Askoldamca Yalçın getirildi. TOBB Bursa Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcılığı görevine ise Samet Dinçer, İbrahim Özmen ve Musa Öztürk seçildi.

Kaynak: İHA