Esenyurt’ta giyim mağazası açılışında adeta izdiham yaşandı
İstanbul’un Esenyurt ilçesi, bugün adeta bir alışveriş çılgınlığına sahne oldu. Ardıçlı Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı’nda yeni açılan bir kadın giyim mağazası, açılışa özel büyük indirimler yapılacağını duyurdu.
Bu haber hızla yayıldı ve sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde kadınlar uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.
Saatler ilerledikçe kalabalık daha da arttı. Mağaza kapıları açıldığında ise adeta bir insan seli içeri doldu. İndirimli ürünleri almak isteyen vatandaşlar, birbirleriyle yarışarak mağazaya akın etti.
İçeride zaman zaman arbede yaşanırken, kalabalık anlar kameralara da yansıdı.
Mağaza çalışanları yoğunluğa yetişmekte güçlük çekerken, yaşanan izdiham mahalle halkının da dikkatini çekti. Ucuz ürünlere olan ilgi, ekonomik koşulların halk üzerindeki etkisini bir kez daha gözler önüne serdi.
Açılış günü, mağaza sahipleri için ticari bir başarı, katılımcılar için ise unutulmaz bir alışveriş deneyimi olarak kayıtlara geçti.