EMŞAV Marmara Bölge Başkanlığı'nda yeni dönem

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Marmara Bölge Başkanlığı görevinde bayrak değişimi yaşandı. İş insanı İbrahim Hakkı Yıldırım, Mehmet Gül’den devraldığı göreve resmen başladı.

Devir teslim töreninin ardından mazbatasını EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz’ın elinden alan Yıldırım, Marmara Bölgesi genelinde şehit yakınları ve gazilere yönelik çalışmaları güçlendirmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Yeni görevini önemli bir sorumluluk ve onurlu bir emanet olarak değerlendiren Yıldırım, vakfın hizmetlerini daha ileriye taşımak ve EMŞAV’ın değerlerini bölgenin tamamında temsil etmek için gayret göstereceğini belirtti.

EMŞAV Marmara Bölge Başkanlığında görev değişimi

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Marmara Bölge Başkanlığı görevine İbrahim Hakkı Yıldırım’ın atanmasıyla birlikte vakfın bölgesel yönetiminde yeni bir dönem başladı.

İş insanı Yıldırım, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevi Mehmet Gül’den devraldı. Törenin ardından EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz tarafından mazbatası takdim edilen Yıldırım, böylece Marmara Bölge Başkanlığı görevini resmen üstlendi.

Görev değişimiyle birlikte Yıldırım’ın öncelikleri arasında, Marmara Bölgesi’nde şehit aileleri ve gazilere yönelik yürütülen çalışmaların daha da güçlendirilmesi yer aldı. Yıldırım, vakfın hizmet çıtasını yükseltmeyi ve bölgedeki faaliyetleri daha ileri bir noktaya taşımayı amaçladıklarını ifade etti.

İbrahim Hakkı Yıldırım: Büyük bir sorumluluk ve onurlu bir emanet

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan EMŞAV Marmara Bölge Başkanı İbrahim Hakkı Yıldırım, üstlendiği görevin kendisi için taşıdığı anlamı dile getirdi.

Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“EMŞAV Marmara Bölge Başkanlığı görevini şahsıma tevdi edilen bir makamdan öte, büyük bir sorumluluk ve onurlu bir emanet olarak görüyorum. Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Yılmaz’ın takdir ve güvenleriyle üstlendiğim bu görevi layıkıyla yerine getirmek için gayret göstereceğim.

Şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin her daim yanında olacak, vakfımızın değerlerini Marmara Bölgesi’nin her noktasında en güçlü şekilde temsil edeceğiz. Bu kutlu görevin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin.”

Bursa’da sağanak alarmı! Fırtına ve su baskını uyarısı
Bursa’da sağanak alarmı! Fırtına ve su baskını uyarısı
İçeriği Görüntüle

Yıldırım’ın açıklamasında şehit aileleri ve gazilere destek, vakfın değerlerinin temsil edilmesi ve hizmetlerin geliştirilmesi öne çıktı.

EMŞAV Marmara Bölgesi’nde 11 ilde faaliyet gösteriyor

EMŞAV Marmara Bölge Başkanlığı, toplam 11 ilde aktif olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Bölge başkanlığının sorumluluk alanında İstanbul, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, Tekirdağ, Çanakkale, Sakarya, Edirne, Kırklareli, Bilecik ve Yalova bulunuyor.

Geniş bir coğrafyada faaliyet gösteren bölge başkanlığının temel çalışma alanları arasında şehit yakınları ve gazilere yönelik faaliyetler yer alıyor. İbrahim Hakkı Yıldırım’ın görevi devralmasıyla birlikte, bu çalışmaların güçlendirilmesi ve vakfın hizmetlerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Mehmet Gül’den görevi devralan Yıldırım, mazbata takdiminin ardından resmen başladığı yeni görevinde, EMŞAV’ın Marmara Bölgesi’ndeki faaliyetlerini ve temsil gücünü ileriye taşımak için çalışacaklarını belirtti.

Muhabir: Ravza Aslan