Özel Haber / Osman KAYHAN Sezon sonuna yaklaşılıyor… Bursaspor’da sezon sonunda 9 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Peki, ne olacak?

Yeşil Beyazlıları sezon sonunda ne bekliyor?

9 Oyuncunun Sözleşmesi Bitiyor!

Bursaspor en iyi şekilde ligde kalma mücadelesini devam ettiriyor. Bursaspor sezon sonu için kritik bir dönemin başladığını söyleyebiliriz. Ligde kalma mücadelesi Bursasporlular tarafından destek görüyor. Sezon sonu kritik dönemde, olağanüstü kongrenin yanında 9 oyuncunun sözleşmesinin biteceği konuşuluyor. Bursaspor taraftarı ne olacağını merak ediyor.

2018 – 2019 Süper Ligde sezon kapanıyor. Sezon sonuna bakıldığında Bursaspor’un 8 maç aldığını görüyoruz. Kulüpler arasında süren sezon mücadelesi ve bir taraftan da yeni sezonda neler olacağının planı yapılıyor. Gelecek sezonda neler değişecek? Bursaspor için kritik günler başladı. Sezon sonuna doğru başarılı olmak için gelecek sezona dair planlar yapıldığı biliniyor. Puanları toplamaları ve ligde rahat bir nefes alamalar bekleniyor. Sezon bitiminin hemen ardından kongreye gidilecek. Daha önce yapılan yönetim açıklamalarında Bursaspor’un toplantıyı mayıs sonunda yapacağı söylenmişti.

6 Oyuncu Kiralık

Bursaspor’da sezon sonunda yapılacak olan toplantıda her şey netleşecek. Bursaspor olağanüstü kongre mayıs sonuna doğru yapılacağından, sözleşmeler de o dönem netleşecek. Bakıldığında 6 oyuncunun kiralık olduğu görüyor. Kadro bazında 9 oyuncunun sözleşmesi de bitiyor. Sezon başı kiralamam oyuncular; AurelienChedjou, Tunay Torun, HenriSaivet, DiafraSakho, Umut Nayir için 1 yıllık kiralık sözleşmeleri haziran ayında tamamlanıyor olduğundan, merak ediliyor. Sözleşmeler tamamlandığında ne olacak?

Latovleviciile sözleşme uzayacak mı?

Bursaspor, Bucaspor 1928'e 2-0 Yenildi Bursaspor, Bucaspor 1928'e 2-0 Yenildi

Evet, Haziran ayında LasminLatovlevici ile anlaşma sona eriyor. Peki, anlaşmanın devam etmesi sağlanacak mı? Alınan duyumlar ve yapılan tahminlere göre Bursaspor ile sözleşmesi uzayacak. Sözleşmenin uzatılması durumunda bir sezon daha oyuncu Yeşil Beyaz forma giymeye devam edecek.

JiresKembo’yu gözden çıkardılar…

Bir diğer konu ise Kembo, artık Bursaspor’un bu oyuncuyu gözden çıkardığı konuşuluyor. Tamamen yolları ayıracak olan Yeşil Beyaz kulüp sözleşmenin ve ligin sona ermesi ile birlikte oyuncu ile yolları ayırıyor. Bursaspor Süper Lig sonunda direkt olarak sözleşmelerle ilgili kesin açıklama yapacak.