Bursa İnegöl'e bağlı Mahmudiye Mahallesi'nde bulunan mobilya sanayisinde yaşanan olayda, 27 yaşındaki Turgut B., 17 yaşındaki Ümet B. ve 31 yaşındaki Mehmet B. ile 42 yaşındaki Engin Ö. ve 30 yaşındaki Hüdai G. arasında, iddia edilene göre alacak meselesinden dolayı tartışma çıktı. Engin Ö. ve Hüdai G. isimli şahıslara ait olan iş yeri önünde yaşanan tartışma kısa bir süre sonra kavgaya dönüştü. Satır ve bıçakların kullanıldığı kavga sonucu 5 kişi yaralandı.

Kavgayı görenler tarafından yapılan ihbar sonucu olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya karışanların yakınları da hastaneye gelirken, polis ve jandarma ekipleri 100 kişiye yakın kişinin hastaneye gelmesinden dolayı olası bir kavganın önüne geçmek amacıyla hastanede yoğun güvenlik önlemi aldı.

Kavgayla ilgili olarak, emniyet ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Ayrıca ekipler kavgada satır kullandığı belirlenen Engin Ö.isimli şahsı gözaltına aldı. Zanlı emniyette yapılan işlemlerin tamamlanması sonrası çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Mazlumder; Halkın Seçimine Saygı Duyulmalıdır Mazlumder; Halkın Seçimine Saygı Duyulmalıdır

Kavgayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Haber: Murat ASLAN