Söz konusu kavgada, aynı mahallede oturan 20 yaşındaki O.O. ile 17 yaşındaki S.O'ya, aileleri tarafından küçük yaşta beşik kertmesi yapıldı. Bu durum üzerinden geçen yıllar sonrasında her iki genç de evlilik çağına ulaştı. Fakat gençlerden O.O. beşik kertmesi olan S.O. isimli genç kızı istemeyince, iki taraf arasında husumet oluştu.

Aralarında husumet oluşan iki aile arasında geçtiğimiz günlerde yaşanan tartışma komşuların araya girmesi sonucu sona erdi ancak önceki gün kız tarafı, diğer ailenin içinde olduğu otomobilin önünü kesti ve saldırıda bulundu.

"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Yapılan ihbar sonrası olay yerine gelen emniyet ekipleri öfkeli kalabalığı silahla havaya ateş etmek suretiyle dağıttı. Olayda yaralanan 1'i ağır 9 yaralı sağlık ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Ekipler tarafından kavgaya karıştığını belirlenen 18 kişiyi gözaltına alınırken, bu kişilerden 6'sı çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer 12 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılar arasında bulunan bir kişinin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, yaşanan olayla ilgili olarak tahkikatın da devam ettiği öğrenildi. 

Haber: Murat ASLAN