Yeni dönemde Bursa'ya yönelik önemli projelerden birisi olan 400 kilometrelik bisiklet yolları sayesinde kente yeni bir vizyon kazandırılacak.

AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş tarafından önümüzdeki döneme yönelik projelerden birisi olarak açıklanan Bursa'da 400 kilometrelik bisiklet yolu ve park et devam et projesi ilgiyle karşılandı.

"İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı "İnegöl Terkinler Çetesi" operasyonunda yakalanan 35 şüpheliden 16'sı tutuklandı

Yaklaşan yerel seçimler münasebetiyle AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Yenibağlar, Bağlarbaşı, Ovaakça ve Çukurca Mahallerinde esnaf ziyaretleri yaparak, kadınlarla toplantı gerçekleştirdi. Esnafları gezen vekil Gözgeç, Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar için destek istedi.

Yapılacak bisiklet yollarıyla trafikte rahatlama sağlanacak

Yeni dönem projelerinden olan 400 kilometrelik bisiklet yolları hakkında bilgi veren Gözgeç, Esnaf ziyareti ve evlere ziyaretlerde bulunarak, Cumhur İttifakı AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Dündar'ın projelerini anlattıklarını belirtti. Çok güzel projeler olduğunu söyleyen Gözgeç, bunlardan biri de bisiklet yolları, vatandaşlar bisikleti kullanarak trafikte var olmak istiyor. Bu yollar vatandaşların araçların içerisinden geçmeden güvenli şekilde bisiklet kullanılmasını sağlayacak. Trafikte aslında rahatlayacak" dedi.

Park et devam et noktaları trafiği rahatlatacak bir diğer unsur

Toplu taşımada park et-devam et çalışmasının önemine vurgu yapan Vekil Gözgeç, " biz şehir içine daha az trafiğin girmesini istiyoruz. Park et devam et noktaları bu açıdan çok önemli. Bir yere kadar özel aracımızla gelip ondan sonra bisiklet yada toplu ulaşımı kullanabiliriz. Trafiği daha da rahatlatmış olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA