Bursa-Ankara karayolunun Yenice köprülü kavşağı civarında yaşanan kazada, Bursa'dan İnegöl yönüne ilerleyen Olgun Tufan Kurbanoğlu tarafından kullanılan 34 DU 7953 plakalı otomobil, yağıştan dolayı kontrolden çıkarak, bariyerlere çarptıktan sonra savrularak takla attı.

Yaşanan kaza neticesinde bir bankanın üst düzey yöneticisi olan Olgun Tufan Kurbanoğlu ile kardeşi Affan Kurbanoğlu yaralandı.

Bursa’da O Yollar Trafiğe Kapanacak
Bursa’da O Yollar Trafiğe Kapanacak
İçeriği Görüntüle

Olaya şahit olanların yapmış oldukları ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralıların ilk müdahalesi kaza yerinde yapıldıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralananlardan Olgun Tufan Kurbanoğlu'nun özel ambulansla İstanbul'a sevk edildiği belirtildi.

Yaşanan kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber: Ömer KAYA

Muhabir: Yüksel Aslan