İnegöl'de silahlı saldırgan paniği yaşandı. Bir iş yerine gerçekleşen silahlı saldırıda kimse yaralanmazken, saldırıyı gerçekleştiren şahıs iş yeri önünde bulunan vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. Tüm bu yaşananlar an ve an güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Göreve Başladı Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Göreve Başladı

Habere konu olan olay Mahmutesatbey Caddesi'nde yaşandı. İ.B. isimli şahıs bilinmeyen bir sebepten dolayı bir iş yerine tüfekle ateş açtı. İş yerinde bulunan O.Ç. saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Saldırıyı gerçekleştiren İ.B. iş yeri önünde bulunan vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından saldırganın tüfeği zor da olsa alındı. Bu esnada darp edilerek yaralanan İ.B. olay yerinden kaçtı. Tüm bu yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak saldırıya uğrayan iş yerinde inceleme yaptı. Olay yerinden kaçmış olan zanlı İ.B. ise Yeşil Cami arkasında yakalandı.

Silahlı saldırıyı gerçekleştiren İ.B., hastanede gerekli tedavisi yapıldıktan sonra ifade vermek için emniyete götürüldü. Olaya şahit olan 4 kişi'de ifade için emniyete götürüldü.

Kaynak: İHA