Bursa'da ağır yaralanan polis hayatını kaybetti

Yıldırım ilçesinde yaşanan bir kavgaya müdahale eden ve kavgaya dahil olan şahıslardan birinin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan polis hayatını kaybetti.

Olay, 3 Aralık'ta Yıldırım ilçesinin Yavuzselim Mahallesi'ndeki Barış Caddesi üzerinde meydana geldi.

Olay yerine giden polis kafasından vuruldu

Edinilen bilgilere göre, bir kavga ihbarını alan polis ekipleri olay yerine intikal  etti. Bu sırada polislerden biri kavgaya dahil olanlardan biriyle bir süre görüşmeye başladı. Görüşme esnasında söz konusu şahıs polisin tabancasını bir andan alarak polisin kafasına ateş açtı.

Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek Bursa'da beyin ölümü gerçekleşen kişinin organları 6 hastaya nakledilecek

Ağır yaralanan polis tedavi gördüğü Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bugün hayatını kaybetti.
Bursa Valiliğinden konu hakkında yapılan açıklamada, "3 Aralık 2019 günü saat 19.00 sıralarında Yıldırım İlçesi, Yavuzselim Mahallesinde kavga anonsu edilmesi üzerine, olay yerine intikal eden  polis ekibinde yer alan Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Alaattin ÖZDEMİR; olay yerinde  mülakat yaptığı esnada, şüpheli M.D’nin, belinden silahını alarak ateş etmesi neticesinde, kafasının sol kısmından yaralanmış Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine intikal ettirilen polis memuru Alaattin Özdemir yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 06.12.2019 tarihinde şehit olmuştur." denildi.