Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi Kıbrıs’tan ayrıldı Gazze’ye gıda taşıyan 2. yardım gemisi Kıbrıs’tan ayrıldı

Yaşanan zincirleme trafik kazasında 7 araç kazaya karıştı, kazada hayatını kaybeden kişinin Genç Parti İl Başkanı Vijdan Mutlu olduğu, 23 yaşındaki kızı Ayça Mutlu ve 8 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Gemlik- Kumla yolunda yaşanan kazada, Kumla'dan Bursa yönüne ilerleyen Vijdan Mutlu’nun kullandığı 16 AAE 757 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, yolun ortasında kaldı. Bu esnada arkadan gelen 6 araç kazaya karıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi yaralanırken, yapılan ihbar sonrası olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza sonucu yaralanan şahıslar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Kaza sonucu yaralanan Genç Parti Bursa İl Başkanı Vijdan Mutlu Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kızı Ayça Mutlu ise Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan ve durumu ağır olan Vijdan Mutlu, Bursa Devlet Hastanesi'nde bu sabah hayatını kaybetti. Yaşanan kazayla alakalı başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haber: Murat ASLAN