Akşam saatlerinde, Ankara-Bursa otoyolunda yaşanan kazayla ilgili elde edilen bilgiye göre, Süleyman Elmas tarafından kullanılan 16 BOM 50 plakalı otomobil önünde ilerlemekte olan TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın tesiriyle şoför ve yanında olan eşi Necmiye Mete Elmas, araçta sıkıştı.

Yapılan ihbar üzerine kazanın yaşandığı yere itfaiye, polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Araçta sıkışmış olan sürücü ve eşi 30 dakika civarında süren çalışmalar neticesinde sıkıştığı yerden çıkartıldı. Yaralılardan Necmiye Mete Elmas, ağır yaralı bir şekilde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, şoför Süleyman Elmas kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi.

İşçi Alımı Heyecanı Atama Kuraları Yaklaşıyor İşçi Alımı Heyecanı Atama Kuraları Yaklaşıyor

Diğer taraftan kaza sonucu otomobilin kapılarının ve kaputunun fırladığı, hava yastıklarının açıldığı görülürken, ön kısmı tamamen yok olan araç kullanılamaz hale geldi.

Meydana gelen kaza sonucu yaşamını yitiren Süleyman Elmas'ın Bursa Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Şube Müdürlüğü'nde çalıştığı öğrenilirken, Süleyman Elmas'ın ölüm haberi çalışma arkadaşlarını, amirleri ve sevenlerini derinden üzdü.

Haber: Murat ASLAN